............





jag väntar på andra sidan




ge er allt







please dont let me be misunderstood




gått-buss-buss-gått-skola-gått-buss-buss-gått
livet är rena bergodalbanan.



det tar på krafterna att vara en bitterfitta
det tar på krafterna att sakna
det tar på krafterna att få
det tar på krafterna att vara glad
det tar på krafterna att äta, andas, gå, leva, dö
det finns inga krafter kvar att visa hur mycket du betyder



i will let you down







ja vi vet du behöver hjälp

en halv snöstorm har blåst över sverige och lagt ett vitt täcke över våra gator. folk hatar det, avskyr det, dom vill pissa på det och sen käka upp det? ja vad vet jag vissa har ju sjuka ideer.
jag däremot gillar det, vintermyset. ut och gå i det kalla vädret med han man gillar, personen som håller än varm i minusgraderna.  sen går man in tar av sig naket går mot soffan och myser ner sig under en filt med varmchoklad.
eller sitta med bästavännen mitt emot sig med varsitt glas varmt, höra hur det rktigt blåser snö och vindar utanför men bara pratar på.
alla kom in, vi är inne i vämen med personen vi älskar.
jag gillar positivt. detta är positivt. men verkligeheten är fan inte alltid positiv.


jag är här du är där men var är vi

jag är rädd för att ha dig nära men också rädd för att ha dig för långt ifrån mig men mest rädd för att inte få ha dig alls. hur kan det vara så? 
hur kan man vara rädd för dö utan att få uppleva det som man igentligen fruktar mest?




varför vända om, det finns ju inget att gå tillbaka till

jag börjar om, lite texter ska jag försöka få med hade jag sagt igår. min vän, min bästa vän, en av mina systrar, hon som inte säger det jag vill höra utan det jag borde höra, hon som fattar vad jag menar när jag inte fattar själv (vet inte hur hon gör). hon tyckte:" jag älskar ju dig. och din blogg är precis som dig. alltså älskar jag både din blogg och dig. försök inte med ngt annat än att va som dig själv, ok."  
och nej, fuck nej. det värsta som finns är när männsikor inte är sig själva, äckligast är när man märker att folk inte är sig själva.
jag kommer ge er mig. öppen, stängd, glad, ledsen, förvirrad i bild eller text. men ni kommer inte veta när jag är vad, min bästa vän (erica) är dock en av dom som kommer veta, för hon ser.







RSS 2.0