ålderskris sen jag var sju

behöver lite ledighet och dessa örhängen. men om två dagar fyller jag 20. då är jag på banan igen. sen går det två dagar och sen har jag ålderskris. jag har haft ålderskris sen jag var 7.

gold

 
ringar från hm.

F A L L I N L O V E

 
 

bring me back

här var det sommar, coola, vin, cider, cigg, vänner och skratt som gällde.

come to me sun

vill ha vår, blänande sol och dessa vilandes på näsan.

the metal shoe

från asos. metall skon i olika varianter. vi vill alla vara med men andra kanske lite mer diskret än andra.
 

barndomsvän

jag tror att ganska få har en vän i livet som man har kännt sen barnsbenen. men jag har en sån vän och här har vi henne. sara knutsson min barndomsvän. när vi gick på dagis höll vi alltid ihop det var alltid hon jag. vi lät såklart andra vara med men det gick inte en dag utan att vi gjorde samma sak. när dagis var slut och vi skulle börja förskolan blev det anorlunda. vi skulle börja på olika skolor och jag minns att vi båda tyckte att det var sjukt jobbigt. men vi höll fortfarande ihop. när vi var små var vi väldigt olika. sara var den coola sport tjejen och jag var den spinkiga töntiga men påhittiga tjejen. vi hade båda väldigt lätt för att få nya kompisar så det var inget konstigt men redan tidigt var sara den som alla killar ville kalla sin tjej. så när vi började tvåan trean var det helt plötsligt killar med och lekte när vi skulle göra saker. jag blev oftast blyg och tillbakadragen för detta var ju dom coola killarna. men sara var alltid där och stod upp för mig. jag minns det så väl och sånt kan göra mig lycklig idag. vi höll ihop. men sen när vi var runt elva växte vi ifrån varandra. vi slutade vara helt vilket jag minns var väldigt jobbigt. åren bara gick och vi hade helt olika liv. vi hamnade sen i 7 till 9 i samma skola men umgicks inget. sen i ettan blev det att vi umgick i samma gäng. jag minns nyår det året. att vi skrattade sjukt mycket och pratade om saker från när vi var små. sen har tiden bara gått och vi har bara flätats ihop igen.
vi har samma humor, kan umgås utan att igentligen göra något. sånt som bästa vänner gör bäst. jag är glad att vi hade de där åren då vi inte umgicks så tidigt annars kanske vi inte hade varit bästa vänner idag.
så här har ni henne min bästa vän och min barndomskompis. 20 år senare. även om vi idag inte kan ses varje dag som vi gjorde för 3 månader sen så vet jag att våran vänskap är exakt den samma som sist vi sågs. även om vi inte ses på 100 år.
 
grattis på födelsedagen min fina jag älskar dig!
 
 
 

fake smile

ibland behöver man vara någon annan. eller man önskar iallafall att man var någon annan. jag önskar att jag fick vara någon som slapp gå till jobbet idag. någon som slapp lägga på det där fakeade smilet. någon som inte skrattar eller försöker få andra att skratta för att dölja att det är en sån där jävla skit dag igen. men jag är ingen annan idag så det är bara att klä på sig fake smilet och gå till jobbet. skratta och le som om det var den bästa dagen i ditt liv.

H O N

 
idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min andra halva 20 år. den känslan som jag har för denna människa kan jag inte riktigt beskriva. men jag har gjort mina försök i mina dar. detta är iallafall erica, min bästa vän, min syster, hon som jag finner glädje,lycka och stöd hos. hon är den som ser mig när jag inte ser mig själv. hon som jag älskar så mycket att jag blir rädd. hon som jag helt enkelt inte kan leva utan. hon är den som jag skulle gifta mig med om hon var en man. vi fann varandra i ettan 16 år gamla och sen dess har vi bara vetat att det ska vara vi två. hon är den som är mitt hem. hon är den som jag har inristat syngligt på armen men också hon som jag har inristat gömt i hjärtat.
 
grattis på födelsedagen min fina.
/ home is wherever i´m with you

gold

 
 
mina tänder får vara en del av inredningen

galiano

 
 
 
 
 
 
 
 
 

find hope


vänner vin sprit och cigg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trasigt och pösigt


värm mig

vill ha vår så jag kan bära pumps och min gubbjacka

enkelt.snyggt

bild från: http://lowe.metromode.se/ 
 

jeans

jeansskjortan ocj tjockt bälte

dra mig själv under täcket

igår var himlen lysande blå idag är den grå och sjuklig. jag vill bara dra ner allt som går och dra ner och dra mig själv under täcket.

feeling psycho


det är soligt och snön är borta

jag vaknade gick ut och satte mig på trappen till vår uteplats.
tog upp en cigg och blickade ut över en bra dag.
idag behöver jag ingen pojkvän, mina vänner är inte här men jag vet var jag har dom.
det är soligt och snön är borta. idag är det en bra dag.

RSS 2.0